Leiritoimintaan osallistuminen

ala

Hankkeen leireistä aloitusleirit on tarkoitettu uusille perheille ja teemoitetut jatkoleirit ovat avoinna aloitusleirille jo osallistuneille perheille. Nyt käynnissä haku syksyn Oulun leireille täällä

 

HAKEMINEN ALOITUSLEIRILLE

Leiritoimintaan haetaan mukaan erikseen määriteltyinä hakuaikoina. Mukaan ovat tervetulleita perheet, jotka kokevat leiritoiminnan olevan perheelle oiva tukimuoto arjen keskellä. Hakemuksessa kysytään perheen tilanteesta ja siitä, miten leiritoiminnan avulla perhe voisi saada eväitä arkeen.

Syksyn aloitusleiri Oulussa

Hankkeen leirit rantautuvat elo- ja syyskuussa Haukiputaalle, Oulun läheisyyteen. Muista leireistä poiketen syksyn leireille haetaan samalla kertaa molemmille leireille! Elokuun leiri 24.-26.8. on aloitusleiri, jossa tutustutaan toisiin perheisiin, ohjaajiin ja leirielämään. Syyskuun jatkoleirillä 28.-30.9. jatketaan juttua siitä mihin se elokuussa on jäänyt ja viikonlopun ohjelmassa otetaan elokuussa esiin nousevat toiveet huomioon. Leireille järjestetään Oulusta yhteiskuljetus.

Leiripaikkana toimii Parasta Lapsille ry:n leirikeskus Koivuhaka, josta tarkemmin tietoa täällä

Jokainen hakemus käsitellään ja hakuajan päätyttyä tulevat vahvistukset leiripaikoista, alkaen 19.7.2018.

Oulun leireillä on vielä tilaa, joten HAE MUKAAN TÄSTÄ

Aloitusleiri Etelä-Suomessa

Seuraava aloitusleiri etelämmässä järjestetään joko vielä syksyllä 2018 mutta viimeistään vuoden 2019 alussa. Mikäli haluat olla ensimmäisenä kuulemassa hakuajasta, jätä yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta!

TEEMOITETUILLE JATKOLEIREILLE HAKEMINEN

Teemoitetut jatkoleirit ovat avoinna perheille, jotka ovat jo käyneet aloitusleirin. Leirien teemoista ja ilmoittautumisesta tulee kootusti tietoja sähköpostitse. Syyskauden 2018 leireistä tulee tietoa heinäkuussa, ajankohdat ja sijainnit voi jo katsastaa omalta alasivulta.