Päiväleirit

Lasten Kesä ry järjestää yöleirien lisäksi päiväleiritoimintaa pääkaupunkiseudulla!

Päiväleirit tarjoavat mukavaa tekemistä koulun loma-ajoille. Leirit ovat luonteeltaan liikkuvia ja monipuolisia, joten jokainen päivä on takuulla erilainen! Leireillä opitaan uusia asioita ja tutustutaan pääkaupunkiseudun kaupunki- ja luontoympäristöihin yhdessä leirikavereiden ja osaavien ohjaajien kanssa. Päiväleirit on suunnattu koulunsa aloittaneille lapsille. Erityistaitoja leirillä ei vaadita.

Jokaisella leiriryhmällä on oma kiinteä leiripaikkansa, josta ryhmät tekevät retkiä leiripäivien ja -viikon aikana. Päiväleirit alkavat päivittäin klo 9.00 leiripaikasta. Päivän päätteeksi leiriryhmä palaa takaisin omalle leiripaikalleen viimeistään klo 16.00, jolloin leiripäivä päättyy. Paikalla olevat päiväleiriohjaajat tunnistaa Lasten Kesän logosta.

Tiedotamme tulevien päiväleirien ajankohdista alkuvuodesta 2021!

Varustus ja ruokailut

Mukaan leiriläinen tarvitsee päivän ajaksi säänmukaiset vaatteet ja juomapullon. Tarvittaessa ohjaajat tiedottavat huoltajia erikseen tarvittavista varusteista. Leirin hintaan sisältyy lämmin lounas, välipalat ja matkaliput leiripäivän aikana sekä mahdolliset pääsymaksut retkikohteisiin. Leirillä ei tarvita omaa rahaa.
Leirilasku lähetetään leiripaikan vahvistamisen yhteydessä. Noin kuukautta ennen leiriä ilmoittautuneet saavat leirikirjeen, joka sisältää leiriohjelman sekä muuta tärkeää tietoa leiriviikosta.