Leiriohjelma

Hauhon lastenleirit alkavat klo 15 ja päättyvät viimeisenä leiripäivänä klo 10.

uinti

Leirillä ohjelma muotoutuu leiriläisten omien toiveiden mukaan ja tarkkaa ohjelmaa on ennen leiriä lähes mahdotonta ennustaa. Ruokailut rytmittävät leiripäivän kulkua: aamupalan, lounaan, välipalan, päivällisen ja iltapalan väliin jäävät hetket ovat täynnä touhua ja mukavaa lekottelua kesäisessä ympäristössä.

Sadekaan ei pilaa päivää, sillä keskuksesta löytyy monipuoliset sisätilat. Lomakeskuksen tiloihin voit tutustua täällä. Keskuksessa on paljon erilaisia leikkivälineitä, pelejä, roolivaatteita ja soittimia. Korikiipeily, uiminen, letunpaisto, melominen, kädentaidot, souturetket, boffermiekkailut, trampoliinit, jalkapallo, makkaranpaisto sekä tietysti leiridisko ovat leiriviikon suosikkeja.

Erilaisista yhteisohjelmista mm. Banzai!, Mutantin munien metsästys, Game of Thrones, Ota aarre ja juokse, Lörtöt sekä Escape room ovat valtavan suosittuja!

Puhelimet leirillä

ohjaajat hyppivät

Kotiin soittamiselle ja somettamiselle on varattu oma hetkensä leiripäivästä, muun ajan leiristä puhelimet saavat laiskotella. Puhelinaika on puoli tuntia, 16.30-17.30 välisenä aikana. Leiriläisillä on tällöin käytössään omat puhelimet. Leirinjohtajan tavoittaa kiireettömissä asioissa klo 10-11 ja klo 17-18 ja kiireellisissä asioissa vuorokauden ympäri.

Jos leiriläisellä ei ole omaa puhelinta mukana, kotiin voi aina soittaa leirinjohtajan puhelimesta. Kotiin voi soittaa myös muulloin, mutta leiritoiminnassa puhelimet eivät kulje mukana. Arvokkaiden elektroniikkalaitteiden mukaan ottamista ei suositella. Puhelimet, tabletit ym. ovat lapsen omalla vastuulla, emmekä korvaa kuluja mikäli ne hajoavat lapsen omassa käytössä.