Lasten Kesä ry työnantajana

työntekijät
Lasten Kesän yhtenä toiminnan edellytyksenä ovat taitavat ja innostuneet ohjaajamme. Tarjoamme antoisaa ja haastavaa työtä lasten, nuorten ja perheiden parissa. Työntekijöiden haku kesän leireille käynnistyy vuodenvaihteen tienoilla. Nimestään huolimatta Lasten Kesä järjestää toimintaa ympäri vuoden ja näin ollen työllistää ohjaajia ja leirinjohtajia niin viikonloppuleireillä kuin pidemmillä, koulujen loma-aikoina pidettävillä leireillä. Viikonloppuleirit ovat pääosin yhteistyöleirejä eri tahojen kanssa.

Lasten Kesä on sijoittunut vastuullinen kesäduuni -kampanjassa useana vuonna palkintosijoille, voit lukea lisää omalta välilehdeltä.

Leireille haetaan useimmiten sekä leirinjohtajaa että leiriohjaajia. Leirinjohtajan työnkuvaan kuuluu leirien ennakkovalmistelu ja suunnittelu yhdessä Lasten Kesän toimiston väen kanssa. Leirinjohtaja huolehtii leiristä kokonaisuutena ja vastaa muun muassa yhteydenpidosta huoltajien suuntaan. Leiriohjaajien työnkuvaan kuuluu leiritoiminnan suunnittelu, ohjaaminen ja valvonta sekä lasten perushoito.
Edellytämme kaikilta hakijoilta 18 vuoden ikää. Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta leiritoiminnasta.
Mikäli jokin työnhakuun ja työhön liittyvä mietityttää, ole toki yhteydessä! Yhteystietomme löydät täältä.

Lasten Kesä ry sijoittui 2015-2018 neljänä vuonna peräkkäin Vastuullinen kesäduuni -kilpailun palkintosijoille pienten ja keskisuurten työnantajien kategoriassa. 

Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa kesätyöntekijät arvioivat työnantajaansa kuuden tekijän perusteella. Arvioinnin kohteena ovat työn mielekkyys, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

Lue lisää Vastuullinen kesäduuni -palkintosijoituksistamme klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Avoimet työpaikat

Uudenvuoden ja alkuvuoden leirien työnhaku

Uudenvuoden leirin sekä tammikuun yhteistyö- ja hankeleirien työnhaku on auennut tänään maanantaina 9.11.! Alla leirien ajankohdat.

  • Uudenvuoden leiri 28.12.2020-2.1.2021
  • Adoptiolasten leiri 15.-17.1.2021
  • Leiritoiminta perheitä tukemassa -hankkeen perheleiri 29.-31.1.2021
 

Kaikki tarkemmat haku- ja palkkaustiedot löydät tästä hakulomakkeestaHaku päättyy 23.11. klo 12!

Talvileirien ja kevätkauden viikonloppuleirien työnhaku alkaa alkuvuodesta 2021. 

 

 

Kesän 2021 leirinjohtajahaku käynnistyy marraskuussa 2020 ja leiriohjaajahaku käynnistyy alkuvuodesta 2021.