työntekijät

Lasten Kesä ry työnantajana

Yhtenä Lasten Kesän toiminnan edellytyksenä ovat taitavat ja innostuneet ohjaajamme. Tarjoamme antoisaa ja haastavaa työtä lasten, nuorten ja perheiden parissa. Työntekijöiden haku kesän leireille käynnistyy vuodenvaihteen tienoilla. Nimestään huolimatta Lasten Kesä järjestää toimintaa ympäri vuoden ja näin ollen työllistää ohjaajia ja leirinjohtajia niin viikonloppuleireillä kuin pidemmillä, koulujen loma-aikoina pidettävillä leireillä. Viikonloppuleirit ovat pääosin yhteistyöleirejä eri tahojen kanssa.

Leireille haetaan useimmiten sekä leirinjohtajaa että leiriohjaajia. Leirinjohtajan työnkuvaan kuuluu leirien ennakkovalmistelu ja suunnittelu yhdessä Lasten Kesän toimiston väen kanssa. Leirinjohtaja huolehtii leiristä kokonaisuutena ja vastaa muun muassa yhteydenpidosta huoltajien suuntaan. Leiriohjaajien työnkuvaan kuuluu leiritoiminnan suunnittelu, ohjaaminen ja valvonta sekä lasten perushoito.

Edellytämme kaikilta hakijoilta 18 vuoden ikää. Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta leiritoiminnasta.

Mikäli jokin työnhakuun ja työhön liittyvä mietityttää, ole toki yhteydessä! Yhteystietomme löydät täältä.

Lasten Kesä ry sijoittui 2015-2018 neljänä vuonna peräkkäin Vastuullinen kesäduuni -kilpailun palkintosijoille pienten ja keskisuurten työnantajien kategoriassa. 

Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa kesätyöntekijät arvioivat työnantajaansa kuuden tekijän perusteella. Arvioinnin kohteena ovat työn mielekkyys, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

Lue lisää Vastuullinen kesäduuni -palkintosijoituksistamme klikkaamalla alla olevaa logoa.

 

Avoimet työpaikat

Kesän leiriohjaajahaku on auennut maanantaina 3.1.2022!

Lasten Kesä hakee kesälle 2022 leiriohjaajia monipuolisiin työtehtäviin yöleireille Hauhon Lomakeskukselle ja Helsingin ja Vantaan päiväleireille. Lue työnhakuilmoitus ja tarkemmat tiedot hakulomakkeesta alta.

Työnhaku päättyy 24.1.2022 klo 12

Haku talvileireille sekä kevään yhteistyöleireille on auki!

Haemme ohjaajia molemmille talvileireillemme sekä kevään yhteistyöleireille Hauhon Lomakeskukseen. Työnhakuilmoituksen sekä tarkemmat tiedot työsuhteista löydät hakulomakkeesta alta. 

Työnhaku päättyy 3.2.2022.

Harjoittelut / opintoprojektit

Kiinnostaisiko opintoihin liittyvän harjoittelun tai projektin suorittaminen Lasten kesän toimistolla tai leireillä? Tarjoamme mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden tutustua järjestö- ja leirityöhön näköalapaikalta monipuolisten työtehtävien parissa. Harjoittelua/projektia voidaan räätälöidä osaamisesi/kiinnostuksenkohteidesi ja opiskelualasi mukaan.

Ota yhteyttä kaisa.ahtee@lastenkesa.fi / 040 5522785, niin jutellaan lisää!