työntekijät

Lasten Kesä ry työnantajana

Yhtenä Lasten Kesän toiminnan edellytyksenä ovat taitavat ja innostuneet ohjaajamme. Tarjoamme antoisaa ja haastavaa työtä lasten, nuorten ja perheiden parissa. Työntekijöiden haku kesän leireille käynnistyy vuodenvaihteen tienoilla. Nimestään huolimatta Lasten Kesä järjestää toimintaa ympäri vuoden ja näin ollen työllistää ohjaajia ja leirinjohtajia niin viikonloppuleireillä kuin pidemmillä, koulujen loma-aikoina pidettävillä leireillä. Viikonloppuleirit ovat pääosin yhteistyöleirejä eri tahojen kanssa.

Leireille haetaan useimmiten sekä leirinjohtajaa että leiriohjaajia. Leirinjohtajan työnkuvaan kuuluu leirien ennakkovalmistelu ja suunnittelu yhdessä Lasten Kesän toimiston väen kanssa. Leirinjohtaja huolehtii leiristä kokonaisuutena ja vastaa muun muassa yhteydenpidosta huoltajien suuntaan. Leiriohjaajien työnkuvaan kuuluu leiritoiminnan suunnittelu, ohjaaminen ja valvonta sekä lasten perushoito.

Edellytämme kaikilta hakijoilta 18 vuoden ikää. Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta leiritoiminnasta.

Mikäli jokin työnhakuun ja työhön liittyvä mietityttää, ole toki yhteydessä! Yhteystietomme löydät täältä.

Avoimet työpaikat

Hae töihin Lasten Kesän loppuvuoden 2022 sekä alkuvuoden 2023 leireille

Työnhaku loppuvuoden 2022 ja alkuvuoden 2023 leireille on nyt auki! Haettavana on uudenvuoden leiri, Toipe -hankkeen perheleirit sekä helmikuun yhteistyöleiri.

Haku päättyy 17.11.

Lisätietoja ja hakulomakkeen löydät täältä.

Leirinjohtajahaku vuodelle 2023

Haemme vastaavaa leirinjohtajaa sekä kahta leirinjohtajaa vastaamaan kesän 2023 leirikaudesta Hauholla.

Hakuilmoituksen voit lukea tästä

Haku päättyy maanantaina 21.11. klo 12

Haemme lapsi- ja perhetyön kehittäjää määräaikaiseen työsuhteeseen

Haemme lapsi- ja perhetyön kehittäjää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan joulukuussa 2022 ja kestää 31.8.2023 saakka.

Hakuilmoituksen löydät täältä.

Haku päättyy perjantaina 25.11.2022.

Harjoittelut / Opintoprojektit

Kiinnostaisiko opintoihin liittyvän harjoittelun tai projektin suorittaminen Lasten kesän toimistolla tai leireillä? Tarjoamme mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden tutustua järjestö- ja leirityöhön näköalapaikalta monipuolisten työtehtävien parissa. Harjoittelua/projektia voidaan räätälöidä osaamisesi/kiinnostuksenkohteidesi ja opiskelualasi mukaan.

Ota yhteyttä toimisto@lastenkesa.fi / 050 400 1992, niin jutellaan lisää!

 

 

 

 

Lasten Kesä ry sijoittui 2015-2018 neljänä vuonna peräkkäin Vastuullinen kesäduuni -kilpailun palkintosijoille pienten ja keskisuurten työnantajien kategoriassa. 

Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa kesätyöntekijät arvioivat työnantajaansa kuuden tekijän perusteella. Arvioinnin kohteena ovat työn mielekkyys, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

Lue lisää Vastuullinen kesäduuni -palkintosijoituksistamme klikkaamalla logoa.