työntekijät

Lasten Kesä ry työnantajana

Yhtenä Lasten Kesän toiminnan edellytyksenä ovat taitavat ja innostuneet ohjaajamme. Tarjoamme antoisaa ja haastavaa työtä lasten, nuorten ja perheiden parissa. Työntekijöiden haku kesän leireille käynnistyy vuodenvaihteen tienoilla. Nimestään huolimatta Lasten Kesä järjestää toimintaa ympäri vuoden ja näin ollen työllistää ohjaajia ja leirinjohtajia niin viikonloppuleireillä kuin pidemmillä, koulujen loma-aikoina pidettävillä leireillä. Viikonloppuleirit ovat pääosin yhteistyöleirejä eri tahojen kanssa.

Leireille haetaan useimmiten sekä leirinjohtajaa että leiriohjaajia. Leirinjohtajan työnkuvaan kuuluu leirien ennakkovalmistelu ja suunnittelu yhdessä Lasten Kesän toimiston väen kanssa. Leirinjohtaja huolehtii leiristä kokonaisuutena ja vastaa muun muassa yhteydenpidosta huoltajien suuntaan. Leiriohjaajien työnkuvaan kuuluu leiritoiminnan suunnittelu, ohjaaminen ja valvonta sekä lasten perushoito.

Edellytämme kaikilta hakijoilta 18 vuoden ikää. Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta leiritoiminnasta.

Mikäli jokin työnhakuun ja työhön liittyvä mietityttää, ole toki yhteydessä! Yhteystietomme löydät täältä.

Avoimet työpaikat

OHJAAJAHAKU KEVÄÄN VIIKONLOPPULEIREILLE

Kevään 2024 viikonloppuleirien ohjaajahakua on jatkettu ma 8.4.2024 saakka.  

Lisätietoja ja hakemuslomake täällä!

 

Kesän 2024 ohjaajahaku on päättynyt tammikuussa. Harjoittelupaikoista kesän leireille voit olla yhteydessä: toimisto@lastenkesa.fi

 

Lasten Kesä on ollut aina pullollaan osaavia, innokkaita, ihania, vastuullisia, motivoituneita ja superlämpimiä tekijöitä. Näin on ollut ainakin vuodesta 2007 ja varmasti nyt ja aina. Hienoa olla osa tätä! Kiitos.
IMG_4193
- Leiriohjaaja ja -johtaja vuosilta 2007 - 2014

Lasten Kesä ry sijoittui 2015-2018 neljänä vuonna peräkkäin Vastuullinen kesäduuni -kilpailun palkintosijoille pienten ja keskisuurten työnantajien kategoriassa. 

Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa kesätyöntekijät arvioivat työnantajaansa kuuden tekijän perusteella. Arvioinnin kohteena ovat työn mielekkyys, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

Lue lisää Vastuullinen kesäduuni -palkintosijoituksistamme klikkaamalla logoa.

HARJOITTELUT / OPINTOPROJEKTIT

Kiinnostaisiko opintoihin liittyvän harjoittelun tai projektin suorittaminen Lasten kesän toimistolla tai leireillä? Tarjoamme mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden tutustua järjestö- ja leirityöhön näköalapaikalta monipuolisten työtehtävien parissa. Harjoittelua/projektia voidaan räätälöidä osaamisesi/kiinnostuksen kohteidesi ja opiskelualasi mukaan.

Ota yhteyttä toimisto@lastenkesa.fi / 050 400 1992, niin jutellaan lisää!