Lasten Kesä ry työnantajana

työntekijät
Lasten Kesän yhtenä toiminnan edellytyksenä ovat taitavat ja innostuneet ohjaajamme. Tarjoamme antoisaa ja haastavaa työtä lasten, nuorten ja perheiden parissa. Työntekijöiden haku kesän leireille käynnistyy vuodenvaihteen tienoilla. Nimestään huolimatta Lasten Kesä järjestää toimintaa ympäri vuoden ja näin ollen työllistää ohjaajia ja leirinjohtajia niin viikonloppuleireillä kuin pidemmillä, koulujen loma-aikoina pidettävillä leireillä. Viikonloppuleirit ovat pääosin yhteistyöleirejä eri tahojen kanssa.

Lasten Kesä on sijoittunut vastuullinen kesäduuni -kampanjassa useana vuonna palkintosijoille, voit lukea lisää omalta välilehdeltä.

Leireille haetaan useimmiten sekä leirinjohtajaa että leiriohjaajia. Leirinjohtajan työnkuvaan kuuluu leirien ennakkovalmistelu ja suunnittelu yhdessä Lasten Kesän toimiston väen kanssa. Leirinjohtaja huolehtii leiristä kokonaisuutena ja vastaa muun muassa yhteydenpidosta huoltajien suuntaan. Leiriohjaajien työnkuvaan kuuluu leiritoiminnan suunnittelu, ohjaaminen ja valvonta sekä lasten perushoito.

Edellytämme kaikilta hakijoilta 18 vuoden ikää. Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta leiritoiminnasta.
Mikäli jokin työnhakuun ja työhön liittyvä mietityttää, ole toki yhteydessä! Yhteystietomme löydät täältä.

Lasten Kesä ry sijoittui 2015-2018 neljänä vuonna peräkkäin Vastuullinen kesäduuni -kilpailun palkintosijoille pienten ja keskisuurten työnantajien kategoriassa. 

Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa kesätyöntekijät arvioivat työnantajaansa kuuden tekijän perusteella. Arvioinnin kohteena ovat työn mielekkyys, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

Lue lisää Vastuullinen kesäduuni -palkintosijoituksistamme klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Avoimet työpaikat

Lasten Kesä ry etsii keittiöapulaisia ja siivoojia Hauhon Lomakeskukseen!

Odotamme sinulta oma-aloitteista työotetta ja halua oppia. Kokemus keittiö- tai siivoustyöstä ja lasten parissa tehtävästä työstä katsotaan eduksi. Keskukseen ei ole julkista liikennettä, joten oman auton käyttö on edellytys työnteolle. Keittiöapulaisilta edellytämme hygieniapassin suorittamista.

Työ alkaa 7.6.2021 ja päättyy 4.8.2021. Työ on kokoaikatyötä. Palkka määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan. Haastattelut järjestetään toukokuun alussa. 

Vapaamuotoiset hakemukset 25.4. mennessä sähköpostitse osoitteeseen kaisa.ahtee@lastenkesa.fi

Lisätietoja voi kysellä: Kaisa Ahtee, puh. 040 5522785

Leiriohjaajahaku

Leiriohjaajahaku kesälle 2021 on päättynyt. Tällä kertaa emme järjestäneet laajaa työnhakua uusille työntekijöille, vaan leiriohjaajapaikat täyttyivät aiemmin työskennelleillä ohjaajilla. Kannattaa seurata kevät- ja syyskauden leirien työntekijähakuja ja pyrkiä sitä kautta porukkaan mukaan!