Leiritoiminta

Tutustu leiritoimintaamme yksityiskohtaisemmin alasivujen kautta.

Alasivulta löydät muun muassa leirikirjeet, varusteluettelon, tietoa leirihenkilökunnasta sekä esimerkin leiriohjelmasta.

Looking for some information in English? Please click here.

Järjestämme leirejä kaikkina koulujen loma-aikoina sekä viikonloppuisin. Yöleirimme järjestetään Hauhon Lomakeskuksessa, joka on Lasten Kesän oma leirikeskus Akkijärven rannalla. Leirikeskuksen tiloihin voit tutustua täällä.

Leirillä tutustutaan uusiin kavereihin ja tavataan vanhoja tuttuja rennossa lomatunnelmassa. Tutut ohjaajat ja leiriläisten omien toiveiden mukaan suunniteltu ohjelma mahdollistavat ikimuistoisen leirikokemuksen. Letunpaisto muurikalla, uimahyppykisat, souturetket, korikiipeily, jousiammunta, boffermiekkailu ja riippukeinussa köllöttely viimeisen illan leiridiscoa ja montaa muuta tekemistä unohtamatta lämmittävät kouluvuoden ajan. Vierailulla koko kesän ajan ovat ihanat eläimemme, mutta saattaapa Akkikseen eksyä mutantteja tai lörttöjäkin rantabileisiin tai markkinoille. Kotiin soittamiselle ja somettamiselle on varattu oma hetkensä leiripäivästä. Muun ajan leiristä puhelimetkin saavat laiskotella.

korikiipeily
lammas ja leiriläinen
veneily