Verkkoleirit 2020

Verkkoleirit toteutetaan kokonaan etänä, ja niiden kesto on maanantaista perjantaihin (juhannusviikolla ma-to). Yhdelle verkkoleirille mahtuu yhteensä 10 leiriläistä. Ohjelmaa järjestetään leiripäivinä pienryhmissä klo 9-12 ja kaikille avoimesti klo 14-16. Lisäksi järjestämme perjantai-iltapäivisin lasten ja nuorten verkkokahviloita klo 17-19. Keskiviikko julkaistaan myös perhehaaste, joka tarjoaa koko perheelle mukavan hetken yhdessä. (Lue perhehaastesta lisää sivun lopusta!)
Toimintaa varten leiriläinen tarvitsee tietokoneen tai mobiililaitteen sekä toimivan internet-yhteyden. Alustana käytämme Google Meet -sovellusta, joka on maksuton eikä vaadi välttämättä kirjautumista tai tunnuksien luomista. Google Meet toimii niin tietokoneella kuin mobiilillaitteella. Tietokoneella käytettäessä tarvitaan Chrome-selain.

Verkkoleirien teemat, ajankohdat, hinnat ja lyhyt kuvaus sisällöstä:

Verkkoleiri 1.6.-5.6.2020 Luonnon löytöretkeilijät (8-12v) 20 €
Luonnon löytöretkeilijät liikkuvat kodin lähiluonnossa, suorittavat yhdessä luontoaiheisia tehtäviä sekä puuhailevat etäyhteyden välityksellä tukikohdasta (kodista) käsin. Lisäksi viikon aikana etsitään ja opitaan uutta luonnosta sekä sen huolenpidosta muun muuassa kierrättämisen kautta. Viikon aikana ideoidaan ja toteutetaan yhdessä löytöretkeilijöiden kanssa perjantai-iltapäiväksi luontoseikkailutoimintaa kaikille avoimeen toimintatuokioon.
Verkkoleiri 8.6.-12.6.2020 Liikkaa kaikille! (8-12v) 20 €
Hippulat vinkumaan! Leiriviikon aikana liikumme niin ulkona kuin sisälläkin leiriläisten omien mahdollisuuksien mukaan. Opetellaan käyttämään omaa ympäristöä luovasti liikkumiseen. Lisäksi myös vähän kisaillaan ja hassutellaan yhdessä!
Verkkoleiri 15.6.-18.6.2020 Satumetsän seikkailijat (8-12v) 16 €
Tervetuloa seikkailemaan Taikametsän siimekseen! Taikametsän asukit ovat kovia tarinankertojia, mutta myös uteliaita ja uskaliaita sekä omaavat hyvät naamioitumistaidot. Lähde yhdessä ohjaajien kanssa ruokkimaan omaa mielikuvitustasi. Päästetään yhdessä luovuus valloilleen!
Verkkoleiri 22.6.-26.6.2020 Maestro! Musiikkia! (8-12v) 20 €
Kansainvälinen musiikin kieli johdattaa meidät yhteisiin säveliin! Opi luomaan musiikkia asioista ympärilläsi. Kuunnellaan ja nautitaan musiikista yhdessä. Viikon aikana harjoitellaan myös oman biisin tekemistä.
Verkkoleiri 29.6.-3.7.2020 Teinileiri is back! (yli 12-vuotiaille) 20 €
Tsädääm! Tuu messiin tekee kesän huikeimmat meemit ja siisteimmät ohjelmat! Luvassa meemipajan lisäksi yhdessä pelailua, visailua ja Akkimaan klassikko-ohjelmia etänä! Ohjaajat on noloja, boffer-miekat kovia, mut netissä meillä on kesän paras viikko yhdessä!
Verkkoleiri 6.7.-10.7.2020 Käsillä tekemistä ja kulttuuria (8-12v) 20 €
Käsillä tekemisen taitoja voi harjoitella myös etänä, ja tällä verkkoleirillä saat päästää luovuutesi esiin! Luvassa helppoja mutta upeita käsityö-, kuvataide- ja kulttuuriluomuksia, joiden tekeminen onnistuu jokaiselta omalla tyylillään. Kaiken kruunaa tietenkin rento ja leppoisa yhdessäolo tuttuun Lasten Kesä -tyyliin!

Verkkokahvila

Perjantai-iltapäivän verkkokahvilaan voit osallistua perjantaisin klo 17-19
Leireillä on ohjelmaa painottavat teemat, mutta niillä ei vaadita erityisosaamista, -taitoja tai -välineitä. Leirien ohjelma on monipuolista ja pyritään suunnittelemaan monenlaisia mielenkiinnonkohteita palvelevaksi. Sovellamme verkkoleireillä muutenkin leirilupaustamme, jonka voit lukea kokonaisuudessaan täältä: https://www.lastenkesa.fi/leirilupaus/.