myrskylyhty

Uudenvuoden leiri perutaan koronavirustilanteen vuoksi – tarjolla kaikille avointa verkkotoimintaa!

Lasten Kesä ry peruu suunnitellun uudenvuodenleirin 28.12.2020-2.1.2021. 

Perumisen taustalla ovat muuttuneet koronarajoitukset. Lähes kaikkien Etelä-Suomen maakuntien siirryttyä leviämisvaiheeseen myös yleisötilaisuuksien ja harrastustoiminnan järjestämistä on rajoitettu voimakkaasti. Leirikeskuksemme sijaitsee Kanta-Hämeessa, jossa tällä hetkellä ei suositella yli 10 hengen tilaisuuksien järjestämistä. Tämä virallinen suositus on voimassa 7.1.2021 saakka. 

Olemme pahoillamme peruutuksen aiheuttamasta mielipahasta leiriläisille ja perheille. Jo maksetut leirimaksut palautetaan kokonaisuudessaan ja olemme henkilökohtaisesti yhteydessä leirimaksun jo maksaneisiin perheisiin.

Uudenvuoden viikolla Lasten Kesä järjestää verkossa kaikille avoimia toimintahetkiä, joissa mukana ovat leireiltä tutut ohjaajat. Olemme tavattavissa ma 28.12.2020- pe 1.1.2021 klo 15-17. Tervetuloa mukaan jutustelemaan ja kertomaan joululoman ja uudenvuoden kuulumisia! Tiedotamme vekkotoiminnan sisällöistä ja osallistumisohjeista tarkemmin joulukuun aikana. 

Leiritoiminta perheitä tukemassa -hankkeen joulukuun leirit siirretään lisäksi verkossa toteutettaviksi. Leireille ilmoittautuneet ovat saaneet asiaan liittyen sähköpostitse tiedotteen. 

Tammikuun viikonloppuleirien osalta seuraamme edelleen tilannetta ja ohjeistuksia. Toistaiseksi leirejä valmistellaan suunnitellusti. 

Toivotamme kaikille turvallista joulunaikaa!
 
Terveisin, Lasten Kesän väki

Jaa tämä kirjoitus!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Uutinen