Avoimet työpaikat

ala

Lasten Kesä ry etsii syksyn 2017 yhteistyöleireille leirinjohtajia sekä ohjaajia. 

 

Adoptioperheet ry:n kanssa yhteistyössä järjestetään kolme leiriä; 11.-13.8.2017 (Lapsi ja aikuinen -viikonloppu), 8.-10.9.2017 (nuoret 13-17-vuotiaat) sekä 3.-5.11.2017 (Lapsia ja aikuinen-viikonloppu).

Kaikkiin viikonloppuihin voit hakea leirinjohtajaksi tai ohjaajaksi tällä lomakkeella. Erityisesti arvostamme kokemusta Lasten Kesän leireistä sekä vastaavista yhteistyöleireistä. 

Pienperheyhdistys ry:n kanssa yhteistyössä järjestetään yhteinen viikonloppu 1.-3.9.2017. Aikuisille on omaa ohjelmaa Pienperheyhdistyksen järjestämänä ja lasten ohjelmasta vastaavat Lasten Kesän ohjaajat. 

Tähän viikonloppuun voit hakea leirinjohtajaksi tai ohjaajaksi tällä lomakkeella. Erityisesti arvostamme kokemusta Lasten Kesän leireistä sekä vastaavista yhteistyöleireistä. 

Lisätietoa  ohjaajahauista: Lomatoiminnanjohtaja Hanna Mäkinen etunimi.sukunimi@lastenkesa.fi

 

 

Lasten Kesä ry etsii HANKEKOORDINAATTORIA

Lasten Kesä ry on vuonna 1952 perustettu valtakunnallinen lastensuojelujärjestö, jonka tehtävänä on lasten ja perheiden lomatoiminnan järjestäminen ja kehittäminen. Yhdistyksen toimisto sijaitsee Helsingin Pasilassa. Yhdistys omistaa leirikeskuksen Hämeenlinnassa.

Haemme hankekoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen Leiritoiminta perheitä tukemassa -hankkeeseen.

Hanke on osa Kaikille eväät elämään -avustusohjelmaa, jota koordinoi Lastensuojelun Keskusliitto. Työ alkaa 1. syyskuuta 2017 (tai sopimuksen mukaan) ja kestää kolme vuotta. Hankkeessa järjestetään teemoitettuja viikonloppuleirejä haasteellisissa elämäntilanteissa oleville perheille. Hankkeessa tehdään yhteistyötä useiden muiden perhejärjestöjen kanssa. Mukana ovat Äidit irti synnytysmasennuksesta Äimä ry, Pienperheyhdistys ry, Kataja - Parisuhdekeskus ry, Suomen Monikkoperheet ry ja Parasta Lapsille ry. Hankkeen toteutuminen edellyttää STEA:n avustusehdotuksen hyväksymistä sosiaali- ja terveysministeriössä. Hanketta tukee sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

Hankekoordinaattorin tehtävänä on vastata hankkeen hallinnosta, taloudesta ja tiedotuksesta. Hankekoordinaattorille kuuluu rekrytointi ja esimiestehtävät sekä yhteydenpito perheisiin ja muihin sidosryhmiin. Lasten Kesä ry:n toiminnanjohtaja toimii hankekoordinaattorin esimiehenä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa organisointikykyä, kokemusta perheiden kanssa tehtävästä työstä, esimiestaitoja sekä kokemusta vastuullisista tehtävistä.

Arvostamme järjestötoiminnan ja taloushallinnon tuntemusta, hankeosaamista, sosiaalialan tuntemusta sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Työ tapahtuu osittain viikonloppuisin.

Tehtävän palkkaus riippuu valittavan kokemuksesta ja koulutuksesta. Työsuhteen ehdot määräytyvät sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Kaisa Ahtee 040 5522785.  Puheluita toivotaan 12.7. ja 19.7. klo 10-14.

Hakemukset palkkatoiveineen on toimitettava 3.8.2017 kello 12 mennessä Kaisa Ahteelle: etunimi.sukunimi@lastenkesa.fi Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun viikoilla 32. ja 33.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolten edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.