Lasten Kesä työnantajana

ala

Lasten Kesän yhtenä toiminnan edellytyksenä ovat taitavat ja innostuneet ohjaajamme. Tarjoamme antoisaa ja haastavaa työtä lasten, nuorten ja perheiden parissa. Työntekijöiden haku kesän leireille käynnistyy vuodenvaihteen tienoilla. Nimestään huolimatta Lasten Kesä järjestää toimintaa ympäri vuoden ja näin ollen työllistää ohjaajia ja leirinjohtajia niin viikonloppuleireillä kuin pidemmillä, koulujen loma-aikoina pidettävillä leireillä. Viikonloppuleirit ovat pääosin yhteistyöleirejä eri tahojen kanssa.

Lasten Kesä on sijoittunut vastuullinen kesäduuni -kampanjassa useana vuonna palkintosijoille, voit lukea lisää omalta välilehdeltä.

Leireille haetaan useimmiten sekä leirinjohtajaa että leiriohjaajia. Leirinjohtajan työnkuvaan kuuluu leirien ennakkovalmistelu ja suunnittelu yhdessä Lasten Kesän toimiston väen kanssa. Leirinjohtaja huolehtii leiristä kokonaisuutena ja vastaa muun muassa yhteydenpidosta huoltajien suuntaan. Leiriohjaajien työnkuvaan kuuluu leiritoiminnan suunnittelu, ohjaaminen ja valvonta sekä lasten perushoito.

Edellytämme kaikilta hakijoilta 18 vuoden ikää. Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta leiritoiminnasta.

Mikäli jokin työnhakuun ja työhön liittyvä mietityttää, ole toki yhteydessä! Yhteystietomme löydät täältä.

 

Avoimet työpaikat

ala

Haemme keittiöapulaisia ja siivoojia Hauhon lomakeskukseen!

Etsimme yhteensä viittä oma-aloitteista ja ahkeraa keittiöapulaista ja siivoojaa Hauhon Lomakeskukseen kesäkauden leirien ajaksi.

Odotamme sinulta hygieniapassia ja mahdollisuutta tehdä töitä iltavuoroissa ja viikonloppuina, sekä omaa autoa, jolla voit ajella töihin. Kokemus keittiö- tai siivoustyöstä ja lasten parissa tehtävästä työstä katsotaan eduksi.

Työ alkaa 28.5. tai sopimuksen mukaan ja päättyy viimeistään 3.8.2019. Työ on kokoaikatyötä.

Palkka määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan.

Haastattelut järjestetään leirikeskuksessa Hauholla kevään aikana. Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään perjantaihin 19.4.2019 mennessä sähköpostitse emäntä Kirsi Nurmiselle osoitteeseen kirsi.nurminen@lastenkesa.fi tai postitse osoitteeseen Hauhon Lomakeskus, Akkijärventie 221, 14770 Eteläinen. Hakemusta tai sen liitteitä ei palauteta.

Paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti.

Ota rohkeasti yhteyttä emäntä Kirsi Nurmiseen kysyäksesi lisätietoja p. 0456579626 tai kirsi.nurminen(at)lastenkesa.fi.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään perjantaina 19.4.2019.