Leiritoiminta perheitä tukemassa -hanke 2017-2020

ala

Terve!

ja tervetuloa tutustumaan Leiritoiminta perheitä tukemassa -hankkeen omaan alasivuun. Näiltä sivuilta löydät tarkemmin tietoa mistä tässä Lasten Kesän luotsaamassa perheleirihankkeessa oikein onkaan kysymys ja kuinka hankkeen toimintaan pääsee mukaan.

 

Leiritoiminta perheitä tukemassa hanke on osa Kaikille eväät elämään -avustusohjelmaa eriarvoisuuden vähentämiseksi ja vuosina 2017-2020 järjestetään  perheleirejä tuomaan virkistystä ja vertaistukea perheiden arkeen. Hankkeessa on mukana kuusi järjestöä ja leireillä kohtaavatkin erilaiset perheet eri puolilta Suomea -tervetuloa mukaan!

 

Ota toki yhteyttä hanketta koordinoivaan Kaisaan mikäli on jotain kysyttävää!

 

Ajankohtaista

ala

Hankkeen kevään viimeinen teemaleiri pidettiin Akkiksessa 25.-27.5.2018 tämän jälkeen hankkeen leirit lomailevat kesän ajan ja jatkuvat syksyllä.

 

Elokuun aloitusleiri ja syyskuun teemaleiri järjestetään Koivuhaan leirikeskuksessa Haukiputaalla, lähellä Oulua. Haku leirikaksikolle on alkanut ja vahvistetuista leiripaikoista tulee tietoa 19.7 alkaen. Hae mukaan tästä

 

Syksyn teemaleireistä tulee lisätietoja aloitusleireillä olleille heinäkuun aikana -ehdotuksia teemoista ja asiantuntijoista saa Kakelle ilmoitella milloin vain!