Yhteisöpedagogiopiskelijan harjoittelu Lasten Kesällä

Moikka!

Täällä kirjoittelee viimeisen vuoden Yhteisöpedagogiopiskelija Miia. 

Opiskelen Humanistisessa ammattikorkeakoulussa suuntautumisenani järjestö- ja nuorisotyö. Olen kiinnostunut yhteiskunnan monimuotoisuudesta ja haluan toimia aktiivisesti parantaakseni yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvointia.

Olen aina ollut kiinnostunut kulttuureista ja ihmisistä. Vapaa-ajallani kuuntelen mielelläni äänikirjoja, liikun luonnossa ja matkustelen. Rakastan kuunnella ihmisten tarinoita, kokemuksia ja viisauksia elämästä ja siksi kuuntelenkin mielelläni elämäkertoja ja muistelmia. Passistani löytyy 18 maan leimat ja kuten arvata saattaa, reissaaminen, uusiin kulttuureihin tutustuminen ja maailman tutkiminen ovat lähellä sydäntäni.

Suoritan tällä hetkellä kehittävää harjoitteluani Lasten Kesän toimistolla Pasilassa. Lasten Kesä on minulle entuudestaan tuttu toimija, sillä olen ollut lapsena mukana kesä ja talvileireillä. Työskentely järjestössä taas sen sijaan on ollut minulle aivan uudenlainen kokemus ja opin ahjo. Järjestötyöskentely vaatii itseohjautuvuutta ja hyvää ongelmanratkaisukykyä. Päivät ja työtehtävät vaihtelevat ja siksi työskentely järjestössä tuntuukin kiinnostavalta. Työtehtäviini harjoittelun aikana ovat kuuluneet leirihakemusten käsittely, viestintä- ja sisällön tuottaminen sosiaaliseen mediaan, lasten sekä perheiden palautteiden läpi käyminen ja niiden analysointi sekä sähköposteihin vastaaminen ja yleiset hommat toimistolla. Työtehtäväni ovat olleet hyvin monipuolisia ja harjoittelun aikana olen saanut hyvän käsityksen siitä, millaista työskentely järjestössä on.   

 

Miian pikavalinnat:

Kesä/Talvi

Meri/Järvi

Jätski/Karkki

Ranta/kaupunkiloma

Leffa/Museo

Metro/Ratikka

Sininen/Oranssi

Jaa tämä kirjoitus!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Blogi