Helteiset terveiset Akkimaasta!

Akkiksessa nautitaan kuumien kesähelteiden ohessa kesän kahdeksannesta leiriviikosta. Pääsin verestämään leirimuistojani heinäkuisena leiripäivänä yhdessä leiriläisten kanssa. Akkiksessa kaikki neljä majoitustaloa on nimetty värien mukaan: mäeltä löytyvät sininen, punainen, vihreä ja keltainen talo. Perinteisesti sinisessä ”sinkku”talossa majoittuvat leirin nuorimmat osallistujat, ”keltsuissa” taas leirin vanhimmat.
Kuljin päivän aikana vinkkutalon matkassa, viikon toisen leiripäivän aktiviteetteja kuvaten. Vihreän talon päiväohjelmaan kuului päivittäisten viiden ruokailun lisäksi muun muassa koko leirin yhteinen aloitus eli alkupläjäys, vesisotaa, ranta-aika ja bingo! Tässä päivän tunnelmia kuvakoosteen kera:

 

 

Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja mäellä oli aamupäivästä jo lähes 30 astetta lämmintä. Koko leirin porukka ohjaajineen kerääntyi yhteiseen leirin aloitukseen Huvariin. Alkupläjäyksen ohjeistuksesta vastasi kukas muukaan kuin itse Lauri Tähkä!

 

 

Alkupläjäyksessä leiriläisiä ohjeistettiin kiertämään leirialue yhdessä oman talon ryhmän kanssa, alueelle piiloutuneita hahmoja etsien. Hahmot opastaisivat leiriläiset ryhmäyttävien tehtävien pariin.

 

 

Ensimmäisenä päästiin ideoimaan MC:n johdolla oma leirihuuto ja pelaamaan Naps-peliä. MC vakuutti leiriläiset laulutaidoillaan Antti Tuiskun hittejä lausuen.

 

 

Tehtävärastien välissä hyödynnettiin mahdollisuus kesän 2018 huippu-uutuuden, kiipeilyseinän, testaamiseen!

 

 

Ramboradalla etsittiin piilotettuja sanalappuja ja testattiin muun muassa vaijerikeinun toimivuus. Hyvin kulki!

 

 

”Tässä leirikeskuksessa on vaan yks seriffi – ja se oon mä”. Niin seriffi ainakin kovasti väitti. Ja opasti vinkkutalon porukan Lännen nopein -pelin saloihin!

 

 

Kaikki tehtävät suoritettu – hyvä vinkut!

 

 

Myöhemmin päivän aikana päästiin myös viilentymään Akkijärven syleilyssä. Vesi oli juuri sopivan virkistävää!

Leirivierailulla oli mahtavaa päästä aistimaan uuden leirin jännitystä, leiriläisten kihinää ja kuhinaa. Vanhaa ohjaaja- ja johtissydäntäni lämmitti nähdä Akkimaa pullollaan uusia tuttavuuksia ja vanhoja konkarileiriläisiä. Helteisestä päivästä huolimatta leiriläiset pursusivat iloista energiaa ja se tarttui myös allekirjoittaneeseen!

Kiitos ihanasta päivästä ja nähdään taas pian, rakas Akkimaa! <3

Iloisin terveisin,
Toimiston Miitta

 

Jaa tämä kirjoitus!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Blogi