Parhaita päiväleiriviikkoja!

Hauhon lomakeskuksen, Akkimaan, leirit ovat monelle perheelle, lapselle ja nuorelle loma-aikojen parhaita kokemuksia. Mutta tiesitkös, että Lasten Kesä järjestää yöleirien lisäksi myös monipuolista päiväleiritoimintaa pääkaupunkiseutulaisille lapsille? Retkipäiväleirit saivat alkunsa Helsingissä kesällä 2015 ja ovat sittemmin tulleet tärkeäksi osaksi lomatoimintaa, kesällä 2018 päiväleireille osallistui yhteensä jo sata lasta ja nuorta. Lasten Kesän taitavien ohjaajien vetämänä leirit tarjoavat päivänmittaisia urbaaneja seikkailuja ympäri Helsinkiä. Ryhmäkoko leireillä on enimmillään 14 lasta ja sama ohjaajakaksikko ohjaa koko leiriviikon.

 

Kotieläinpihaan tutustumista kesän 2018 retkipäiväleirillä

Retkipäivät alkavat aamuyhdeksältä Helsingin keskustasta, Rautatientorin Aleksis Kiven patsaan luota. Lapsia ja heidän huoltajiaan vastassa ovat helposti tunnistettavat Lasten Kesän ohjaajat. Jokainen retkipäivä on oma seikkailunsa ja torilta suunnataankin aina päivien teemojen mukaan eri kohteisiin. Leireillä lapset ovat päässeet tutustumaan muun muassa Helsingin lähisaariin, kotieläinpihoihin, puutarhoihin ja puistoihin sekä viettäneet hetkiä museoissa, tutustuen vaikkapa kaupungin graffititaiteeseen. Uusia taitoja on opittu kiipeilykeskuksella ja yhdessä puuhaten. Lämpiminä kesäpäivinä päästään myös uimaan, kalastusta unohtamatta! Retkipäivien teemat vaihtelevat päivittäin ja alustavan ohjelmarungon voi lukea etukäteen leirikirjeestä.  Leirillä on hyvä olla mukana reppu, jossa kulkevat mukana päivän varusteet. Pakattavaa ei ole paljon, säähän sopivat vaatteet juomapulloa ja hattua unohtamatta riittävät, sillä ruokailut, pääsyliput ja päivän aikana tehdyt matkat sisältyvät kaikki leirin hintaan.  Päiväkohtaisista varusteista, kuten uimakamppeista, ohjaajat muistuttelevat etukäteen. Retkipäivien päätteeksi palataan lähtöpaikkaan Aleksis Kiven luo.

 

Graffititaiteilijat työn touhussa!

Vuoden 2018 alusta olemme tarjonneet päiväleiritoimintaa myös talvi- ja syyslomien aikana. Syys- ja talvikauden päiväleireillä tutustutaan kesäleirien tapaan pääkaupunkiseudun nähtävyyksiin ja retkikohteisiin sääolot huomioiden. Mikäli yöleiritoiminta vielä vähän jännittää tai haluaa tutustua kaupunkiin uusin seikkailusilmin, on päiväleiritoiminta siihen loistava ja edullinen tilaisuus!

 

Kiinnostuitko? Seuraava päiväleiri järjestetään syyslomaviikolla 42, ma-pe 15.- 19.10.2018.

Päiväleirin hinta on 80 euroa / viikko helsinkiläisille ja 100 euroa / viikko muille osallistujille.
PAM:n jäsenille leiriviikko 70 euron hintaan! Ilmoitathan jäsennumerosi hakemuksen yhteydessä.

Haku syysloman retkipäiväleirille alkaa torstaina 30.8.2018 nettisivuillamme www.lastenkesa.fi ja päättyy 10.9.2018. Pisteytämme hakemukset sosiaalisin, taloudellisin ja terveydellisin perustein. Leiripaikat jaetaan pisteytyksen perusteella.
Hakuajan päätyttyä mahdolliset vapaat leiripaikat täytetään hakemusten saapumisjärjestyksessä. Vahvistamme leiripaikat 11.9.2018 alkaen.

Tervetuloa syyslomaseikkailulle! 

Jaa tämä kirjoitus!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Blogi