Työharjoittelussa Lasten Kesällä

Moikka! Olen Emma Lasonen, 22-vuotias viimeisen vuoden yhteisöpedagogiopiskelija ja olen toiminut Lasten Kesän toimistolla työharjoittelussa viimeiset kahdeksan viikkoa. Olen kotoisin Tuusulasta, mutta olen nyt asunut Helsingissä pari vuotta. Ennen yhteisöpedagogin opintojani opiskelin Turun yliopistossa ranskaa, englantia ja fonetiikkaa, mistä vaihdoin sitten tänne opiskelemaan nykyistä alaani Humanistiseen ammattikorkeakouluun. Harrastuksiini kuuluu muun muassa lukeminen, urheilu sekä satunnainen geokätköily. 

Teen Lasten Kesällä kolmatta opintoihini kuuluvaa harjoittelua ja löysin harjoittelupaikan hakuilmoituksen avulla. Toivoinkin pääseväni harjoitteluun järjestöön, sillä aikaisemmat harjoitteluni olivat olleet hyvin erilaisilla yhteisöpedagogin työkentillä. Lasten Kesä ry oli minulle järjestönä aluksi aivan vieras, mutta harjoitteluni aikana olen oppinut paljon järjestön toiminnasta ja sen hyödyistä.

Harjoitteluni on tapahtunut pääosin Pasilan toimistolla, mutta olen kuitenkin päässyt kurkistamaan myös talvileirien leirielämää Akkiksessa. Työtehtäviini on kuulunut muun muassa nettisivujen päivittämistä, leiripalautteiden käsittelyä, kesäleirien markkinointia sekä hakemusten käsittelyä. Olen pitänyt harjoittelussa etenkin siitä, että olen päässyt tekemään monipuolisesti erilaisia tehtäviä ja oppinut paljon uusia taitoja. 

Minusta on ollut myös hienoa päästä näkemään järjestön toimintaa käytännössä ja järjestötyö kokonaisuutena on minulle nyt myös ehdottomasti selkeämpi. On ollut myös mukavaa päästä työskentelemään hybridimallin mukaisesti osittain toimistolla monen vuoden etätöiden- ja opiskelun jälkeen ja vielä todella ihanassa työporukassa!

 

Emman pikavalinnat:
Kesä / talvi
Meri / järvi
Jätski / karkki
Ranta– / kaupunkiloma
Leffa / museo
Metro / ratikka
Sininen /oranssi     

Jaa tämä kirjoitus!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Blogi